Projectidee?

Heeft u een idee om uw leefomgeving en het Zuid-Limburgse landschap te verbeteren? Doe dan mee aan LEADER Zuid-Limburg. Deel uw idee en maak kans op een subsidie om uw plan uit te voeren. Het gaat om plannen die bijdragen aan de ontwikkeling van het landschap, de leefbaarheid, economie en duurzaamheid in Zuid-Limburg. Bekijk ook het stappenplan.

Het gaat momenteel hard met de al ingediende ideeën. We verwachten dat we op korte termijn onze middelen hebben besteed. Dat is mooi en laat zien dat het in Zuid-Limburg bruist van de initiatieven. Maar het is ook jammer, want het betekent misschien dat we niet alle goede ideeën die nog opborrelen kunnen honoreren vanuit het LEADER-fonds. Samen met u kunnen we wellicht nog andere mogelijkheden vinden.

Over u
Vul hier uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.
Uw idee
Beschrijf in maximaal 3000 tekens uw idee. Probeer in ieder geval de volgende vragen te beantwoorden: wat is het doel, welk probleem lost het op, welke activiteiten zijn nodig, welke personen en partijen kunnen bijdragen.
Geef zo duidelijk mogelijk aan op welk gebied uw idee betrekking heeft. Dat kan een adres of exacte locatie zijn, maar ook een of meer gemeenten, of heel Zuid-Limburg.
Voeg eventueel een foto, kaartje, tekening of schets toe om uw projectidee te verduidelijken. Het bestand moet een JPEG-bestand zijn (extensie .jpg of .jpeg) en mag niet groter zijn dan 3 MB. Wilt u meerdere of grotere bestanden aanleveren, vermeld dit dan in uw beschrijving.

LEADER Zuid-Limburg

Volg ons op