Projectidee?

LEADER projecten ontstaan vanuit ideeën van burgers, organisaties, verenigingen en ondernemers. Het gaat om plannen 'van onderop' die bijdragen aan de ontwikkeling van de leefbaarheid en economie op het Zuid-Limburgse 'platteland'. Er wordt veel waarde gehecht aan samenwerking en het verbeteren van het organisatievermogen van de lokale gemeenschap. Bewoners weten immers zelf het beste wat belangrijk is in hun omgeving.

Laat je inspireren door de projecten uit de vorige LEADER periode.

Denk je, samen met anderen, iets 'in handen' te hebben dat bijdraagt aan één van de doelstellingen van LEADER Zuid-Limburg én dat zich afspeelt in het werkingsgebied van LEADER Zuid-Limburg? Dan drinkt de secretaris van de Lokale ActieGroep (Rob Kemmeren) met plezier een kop koffie met jullie. Stuur 'm gerust een mail met jullie idee via secretaris@leaderzuidlimburg.nl.

Of, nog beter, vul onderstaand formulier even in. Dan neemt Rob contact met jullie op.

Over jullie
Met wie kunnen we contact opnemen over dit idee
Jullie idee
Beschrijf (in maximaal 3000 tekens) jullie plan. Probeer in ieder geval de volgende vragen te beantwoorden: wiens initiatief is dit, voor wie is dit bedoeld, wat is het doel, welke activiteiten zijn nodig en welke personen en/of partijen zijn betrokken.
Geef zo duidelijk mogelijk aan op welk gebied jullie plan betrekking heeft. Dat kan een adres of exacte locatie zijn, maar ook een of meer gemeenten, of heel Zuid-Limburg.

LEADER Zuid-Limburg

Volg ons op