Projectidee?

Heeft u een idee voor een initiatief dat kan bijdragen aan de ontwikkeling van landschap, leefbaarheid en economie van Zuid-Limburg? Maar heeft u niet de mogelijkheid of de wens om dit idee zelf verder te ontwikkelen en uit te werken tot een project? Dan kunt u dit door middel van het onderstaande contactformulier aan ons doorgeven. We plaatsten uw idee dan op onze website. Mogelijk vinden we via het LEADER netwerk personen of organisaties die het project verder kunnen brengen of een bijdrage willen leveren in de vorm van advies, organisatiekracht, vrijwilligerswerk of materialen.

Als u uw idee zelf wilt uitwerken tot een concreet projectplan en subsidie wilt aanvragen vindt u elders op deze website informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en procedure.

 

  

Over u
Vul hier uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.
Uw idee
Beschrijf in maximaal 3000 tekens uw idee. Probeer in ieder geval de volgende vragen te beantwoorden: wat is het doel, welk probleem lost het op, welke activiteiten zijn nodig, welke personen en partijen kunnen bijdragen.
Geef zo duidelijk mogelijk aan op welk gebied uw idee betrekking heeft. Dat kan een adres of exacte locatie zijn, maar ook een of meer gemeenten, of heel Zuid-Limburg.
Voeg eventueel een foto, kaartje, tekening of schets toe om uw projectidee te verduidelijken. Het bestand moet een JPEG-bestand zijn (extensie .jpg of .jpeg) en mag niet groter zijn dan 3 MB. Wilt u meerdere of grotere bestanden aanleveren, vermeld dit dan in uw beschrijving.

LEADER Zuid-Limburg